tornar
 • Presentació Ribas Àlvarez Advocats

  PUBLICAT: 24 · 10 · 2016 Dret Mercantil i Societari, Dret Civil, patrimonial i immobiliari, Dret hipotecari i registral, Dret successori i planificació continuïtat empresarial, Dret tributari, Dret administratiu, Dret processal-contenciós, Dret concursal, Dret laboral

  A partir d’aquest any 2016, amb la voluntat de consolidar i potenciar l’àrea jurídica de Ribas Álvarez, hem creat el despatx Ribas Àlvarez Advocats, que neix com un despatx professional, integrat a l’estructura organitzativa del Grup Ribas Àlvarez, i que compta amb el suport i l’estreta col·laboració de tots els professionals del Grup.

  En aquest sentit, sense deixar de potenciar aquelles àrees de pràctica i exercici professional que l’Àrea Jurídica-mercantil li ha vingut oferint, el nostre àmbit d’actuació s’ha vist ampliat clarament a fi de donar resposta a les empreses i a les persones que les integren, des de les múltiples vessants jurídiques que actualment els poden afectar.

  Igualment, per tal de donar als nostres clients el millor servei, hem creat un nou espai a la primera planta de l’Edifici de Ribas Alvarez (al carrer Sèquia, núm. 7 - edifici Constitució) exclusivament destinat a la prestació de serveis jurídics i a l’exercici de l’advocacia. Per aquesta raó, el convidem a visitar les nostres instal.lacions i equip de professionals, podent des d’ara contactar directament amb nosaltres al nostre nou número de telèfon: 972 41 48 73.

  Agraint sincerament la seva confiança, rebi una cordial salutació,

  Joan Vidal i Vidal.
  Director de l'Àrea.