tornar
 • Sessió informativa - Alternatives d'Inversió en temps de baixes rendibilitats

  PUBLICAT: 16 · 09 · 2016 Fiscal Individual, Fiscal Societats
  • Imatge: Ariadna Àlvarez

   Imatge: Ariadna Àlvarez

  Ribas Àlvarez Assessors i Consultors SL organitza una sessió informativa sobre les Alternatives d'inversió per a PIMES i particulars, la qual tindrà lloc el dia 5 d'octubre a les 16:30h a l'Auditori del Centre (Edifici Constitució, C/Sèquia 7, 7a planta).

  Davant la situació econòmica actual en què els diferents sectors financers ofereixen poca rendibilitat a la figura dels estalvis i a les inversions financeres, Ribas Àlvarez ofereix una sessió informativa a càrrec d'un ponent expert en la matèria dirigida a empreses i particulars que estiguin interessats a conèixer alternatives a altres productes d'inversió on poder obtenir guanys i també rendibilitzar els seus estalvis.

  Aquesta sessió anirà a càrrec del Sr. Rafael Hurtado Coll, Doctor en Economia, Director d'Inversions (CIO) de l'Allianz Popular Asset Management, el qual dirigeix un equip d'inversions compost per 22 gestors especialitzats, els quals gestionen, entre altres, fons d'inversió i plans de pensió amb uns actius superiors a 11.000 milions d'euros. Serà una ocasió per analitzar com afecta l'actualitat econòmica a les nostres finances.