Sales de Reunions / Sales Disponibles

Sales Disponibles

Ribas·Àlvarez disposa a les seves oficines situades al bell mig de Girona, de diferents espais completament equipats, que posa a disposició dels seus clients i públic en general, aptes per a diferents tipus d'esdeveniments.  

  • Sala de Juntes:

Dissenyada per a reunions de directives, amb capacitat per a 15 persones. Disposa de conexió a internet, canó de projecció, pissarra, nevera, telèfon i ordinador portàtil.

  • Aula de formació

Preparada per a sessions de formació o conferencies de fins a 25 persones. Disposa de conexió a internet, projector fix, pissarra, telèfon, ordinador de sobretaula i sistema d'audio.

  • Auditori

Ubicat a la setena planta de l'Edifici Constitució, es tracta d'un equipament per a conferencies i formacions amb capacitat de fins a 100 persones.Disposa de projector fix, pc de sobretaula amb connexio a internet, sistema centralitzat d'audio i megafonia, pissarra i nevera. Amb accés directe a la terrassa de 100 m2 amb vistes privilegides de la ciutat de Girona 

Si necessita informació adicional pot contactar amb nosaltres al telèfon 972 210 673 o bé per correu a girona@ribasalvarez.cat